Over Wolwebwinkel.nl en Borduuratelier Zaturn

Wolwebwinkel.nl is een onderdeel van Borduuratelier Zaturn, medio 2016  hebben wij de bestelmodule afgesplitst om u zodoende nog beter van dienst te kunnen zijn.
Sinds afgelopen voorjaar hebben we een gedeelte van de Yarn and Colors collectie in ons assortiment: een prachtig garen waarvan de katoen alléén al uit 100 kleuren bestaat! Er zijn zelfs mini's van 10 gram, ideaal voor het gebruik bijvoorbeeld in knuffels waar je soms maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt. Heel veel (kwaliteits) garen was er in Venray niet meer te koop, onze deelname bij 1DR9 bewijst dat: vele vaste klanten hebben inmiddels de weg naar  De Bleek 2 gevonden.

De verzendkosten zijn €4.95 zijnde een brievenbuspakketje (PostNL) of een gewoon pakket en worden verzonden met PostNL, DHL of UPS.

Ook willen we u graag met raad en daad terzijde staan als 't aankomt op het breien van sokken, zowel op losse (bamboe) naaldjes als op een rondbreinaald, ja zélfs 2 sokken tegelijk kunt u hier op breien! VERZENDKOSTEN voor het BUITENLAND wijken af en zijn op aanvraag, afhankelijk van de grootte en gewicht! (Voorbeeld: België  tot 2 kg is op dit moment (2019) €8.75.

Om zelf uw sokkenwol te verven hebben wij de Landscapes wolverven in onze collectie die maar liefst 64 kleuren telt!

Maar dat is niet alles: vanaf september 2017 is Wolwebwinkel.nl óók te vinden in een fysieke winkel, en wel als één van de deelnemers van 1DR8 (Eendracht) in Venray (Noord-Limburg) aan de Bleek 2 in Venray. 1DR8 Is een shop-in-shop formule, vrij vertaald: een winkeltje in een winkel en vanaf 1 januari 2018 hebben wij ook een plekje bij 1DR8 in Helmond, sinds maart 2019 aan de Markt 20.

De naam 1DR8 is niet zomaar gekozen, er is voor deze naam gekozen om door EENDRACHT, 18 verschillende ondernemers, te komen tot een aantrekkelijke winkel voor de klant, maar ook zeer betaalbaar voor een (kleine) ondernemer. Samen werken we aan een succes winkel, door zeer divers assortiment en inzet.

In Venray is 1DR8 royaal opgezet met verschillende disciplines onder 1 dak, met o.a. onze garens/katoen/wol maar ook bloemarrangementen, parfum, snoep, kleding etc. U bent van harte welkom bij 1DR8!!

Elke maandag van 13.00-16.00 ben ik zelf in de winkel aanwezig voor vragen/hulp en ook de meeste woensdagen ben ik er van 12.00-16.00.

In de winkel zijn ook de materiaalpakketjes te koop van Creïmtions.nl 

KvK: 14105202