Over Wolwebwinkel.nl en Borduuratelier Zaturn

Wolwebwinkel.nl is een onderdeel van Borduuratelier Zaturn, inmiddels samengevoegd op deze webshop.


Wij hebben de mooie garens van Yarn and Colors in ons assortiment: een prachtig garen waarvan de katoen alléén al uit 100 kleuren bestaat! Er zijn zelfs mini's van 10 gram, ideaal voor het gebruik bijvoorbeeld in knuffels waar je soms maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt. Heel veel (kwaliteits) garen was er in Venray niet meer te koop, onze deelname bij 1DR8 bewijst dat: vele vaste klanten hebben inmiddels de weg naar  De Bleek 2 gevonden.

NIEUW: Budgetyarn, uit de koker van Yarn and Colors met katoen en verschillende acrylgarens voor 1 euro per bolletje (bolletjes zijn 40 gram).

De verzendkosten zijn €4.95 zijnde een brievenbuspakketje of een gewoon pakket (6.95) met PostNL.

VERZENDKOSTEN voor het BUITENLAND wijken af en zijn op aanvraag, afhankelijk van de grootte en gewicht! (Voorbeeld: België  tot 2 kg is op dit moment (2020) €9.00.

Ook willen we u graag met raad en daad terzijde staan als 't aankomt op het breien van sokken, zowel op losse (bamboe) naaldjes als op een rondbreinaald, ja zélfs 2 sokken tegelijk kunt u hier op breien!

Om zelf uw sokkenwol te verven hebben wij de Landscapes wolverven in onze collectie.

Maar dat is niet alles: vanaf september 2017 is Wolwebwinkel.nl óók te vinden in een fysieke winkel, en wel als één van de deelnemers van 1DR8 (Eendracht) in Venray (Noord-Limburg) aan de Bleek 2 in Venray. 1DR8 Is een shop-in-shop formule, vrij vertaald: een winkeltje in een winkel.

De naam 1DR8 is niet zomaar gekozen, er is voor deze naam gekozen om door EENDRACHT, 18 verschillende ondernemers, te komen tot een aantrekkelijke winkel voor de klant, maar ook zeer betaalbaar voor een (kleine) ondernemer. Samen werken we aan een succes winkel, door zeer divers assortiment en inzet.

In Venray is 1DR8 royaal opgezet met verschillende disciplines onder 1 dak, met o.a. onze garens/katoen/wol maar ook Geurkaarsen, parfum, tekstborden etc. U bent van harte welkom bij 1DR8!!

Elke woensdag van 12.00-16.00 ben ik zelf in de winkel aanwezig voor vragen/hulp.

In de winkel zijn ook de materiaalpakketjes te koop van Creïmtions.nl 

KvK: 14105202